Şubat 25 2022 0Comment

NİL TİRİTOĞLU ÜRÜN GAMINA ODAKLANACAK

Nil Tiritoğlu İnşaat ve Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Nil Tiritoğlu: “2022 yılında su yalıtımında hibrit ürünlere ve ısı yalıtımında ısı iletkenlik katsayısı düşük ürünlere öncelik vereceğiz”

Yalıtım konusunda sektöre sunduğu çözümlerle dikkat çeken Nil Tiritoğlu, yeni dönemde ürün gamına odaklanmayı ve Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile ilgili maddelere uyum süreci konularına yoğunlaşmayı hedefliyor. Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Nil Tiritoğlu İnşaat ve Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Nil Tiritoğlu, “2022 yılında yeni ürün ve ürünler olarak; tüm yeni nesil inşaat yalıtım ürünlerinin satışlarında önceliği su yalıtımda hibrit ürünlere, ısı yalıtımda ısı iletkenlik katsayısı düşük ürünlere öncelik vereceğiz. Yeşil Mutabakat, Paris İklim anlaşmasına uyum süreci gibi konular ülke gündemimizde ve Isı Yalıtımı tam da bu konuların merkezinde yer alıyor” dedi.

“DOĞRU YALITIM DOĞRU ÜRÜN İLE BAŞLAR” 

Yalıtımla ilgili bilincin artırılmasının önemine dikkat çeken Tiritoğlu, “Doğu yalıtım doğru ürünle başlar” felsefinden yola çıkarak çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirtti. Tiritoğlu, konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Doğru yalıtım doğru ürün ile başlar. Biz bu konuyla ilgili üstümüze düşen görevi en iyi şeklide yerine getireceğiz. Doğru ürünü doğru ticaretle satmak bizi sert rekabet koşullarına karşı yıldırmayacaktır. Doğru tektir ve herkes zamanla bunu tecrübe edecektir. Bu çalışmaların sonucunu ise takdir ve takip edecektir. Yeni dönem planlarımızda ise TS 825 standardının iyileştirilmesinin beklentisi içindeyiz. Yalıtımda U değerinin düşürmek en temel önceliğimiz. Yalıtımla ilgili bilinci arttırmaya yönelik çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek.”

Kaynak: https://www.stendustri.com.tr/insaat-ve-malzeme/nil-tiritoglu-urun-gamina-odaklanacak-h116447.html

Tags: